Destilleriet

Destilleriet Braunstein ligger idyllisk på Køges hyggelige indre havn, som emmer af atmosfære og sjæl. Døren er altid åben, og med vores besøgscenter, rundvisninger, bryggeri, destilleri, whiskybibliotek, whiskyambassade og fadlager, er vi nok et besøg værd. Kommer du med S-toget, kan du se vores facade fra perronen på Køge Station. Herfra er der kun tre minutters gang til vores domicil på Carlsensvej 5.
Du er altid velkommen hos Braunstein!

Drømmen om Dansk Whisky
Whisky og fluefiskeri ligner hinanden som to dråber vand. Man trækker vejret lidt dybere og kigger lige ind i sjælen. Både når man fylder munden med en god whisky – og når man ser dagen gry med en fiskestang i hånden. Brødrene Claus og Miachel Braunstein er passionerede fluefiskere, og det var under deres fisketure langs de smukke skotske floder, og med lommelærken i hånden, at idéen til at udvikle og fremstille en dansk whisky som en unik smagsoplevelse opstod.
Det faktum, at danskere ikke har opfundet whiskyen, forhindrer os imidlertid ikke i at arbejde på at raffinere den, udvikle den og medvirke til at perfektionere den.
I Danmark har vi en række unikke kompetencer og fysiske rammer, som gør, at vi evner at byde konstruktivt ind i denne proces.
F.eks.:
• Vores erfaring med anvendelse af økologiske råvarer af højeste kvalitet.
• De unikke fadlagringsmuligheder lige ud til Køge Bugt med sundets gus og luftfugtighed.
På Destilleriet Braunstein har vi en perfektionistisk tilgang til alle aspekter af produktionen.
De fornemste råvarer, et helt nyt destilleri, kompromisløshed i processen, hysterisk pertentligt udvalgte fade og ideelle lagringsfaciliteter udgør rammerne.