BLUE RIVER – AMERICAN LAGER

Denne øl har vi opkaldt efter floden Blue river, som ligger højt i staten Colorado – USA. Her stiger Gore Range mod vest, til over 13.000 fod. Disse smukke bjerge er hjem til Blue river og  store regnbueørreder.

HAAST RIVER – RYE PORTER

Denne øl har vi opkaldt efter floden der kommer ind fra Tasmanhavet på vestkysten af Sydøen – New Zealand. Haast river er kendt for en fantastisk ørredbestand.

ORKLA – BALTIC PORTER

Denne øl har vi opkaldt efter Orkla, som er en af ​​Norges bedste laksevande, og er hvert år på top 10-listen over hvor de fleste laks i Norge er fanget. Dette har skabt stor interesse, og fiskere kommer her fra hele verden for at opleve den uspolerede natur.

SPEY – WITT

Denne øl har vi opkaldt efter floden Spey, som nok er den mest berømte laks og havørredfisk i hele verden og er beliggende i nord øst for Skotland. Dette magiske hjem i Spey-floden, der er vand, er livskilden til ikke kun laks, men også mange højkvalitets Spey malt whiskys er et “must do” at fiske.

RUSSIAN RIVER – APA

Vi har opkaldt denne øl til ære for Russian River – Californien-floden, som er blandt mest produktive Steelhead-floder i USA. Og har med rette opnået verdensomspændende anerkendelse.

MITTA MITTA – SAISON

Denne øl har vi opkladt efter Mitta-floden er en storslået australsk ørredstrøm. Floden ligger i skyggerne af Victoria’s højeste bjerg – Mount Bogong. Det er her de brune ørreder kan fanges.

LANGA – INDIA PALE ALE

Denne øl har vi opkaldt til ære for den islandske fiske flod Langa. Som normalt har fiskestørrelser fra 4 til 7 pund og blandt de mest produktive laksevande på Island og har med rette fået verdensomspændende anerkendelse.