Braunstein and Friends 2014 – smageprogram

1. Oktober 2014


Et særligt ”smageprogram” med en liste over samtlige single malt whiskyer er allerede nu til rådighed som pdf på Braunsteins hjemmeside. Her kan gæsterne forberede deres ”strategi” for en eksklusiv dag i whiskyens tegn på Køge Havn.

<<Se program her>>

Braunstein - Danish Single Malt

3. Juli 2014


THE DREAM OF DANISH SINGLE MALT WHISKY Whisky and fly fishing are like two drops of water. You breathe a little deeper and look right into the soul. Both whe...

Direktøren og ølkusken på tur - rigtig god sommer #BRAUNSTEIN #øl #whisky #køge #denmark #beer #dog

9. Juni 2014


Tak for en fantastisk dag til vores åben hus idag. God pinsen #braunstein #whisky #køge #denmark

7. Juni 2014


Braunstein åbner oplevelsescenter på Køge Havn

22. Maj 2014


Braunstein åbner oplevelsescenter på Køge Havn

PRESSEMEDDELELSE 22.05.2014

Bryghuset Braunstein er fremtidssikret som en køgensisk virksomhed på Søndre Havn efter ny aftale mellem bryggeriet og Køge Kyst. Allerede efter sommerferien åbner Braunstein et oplevelsescenter i sin nuværende lagerbygning. På længere sigt kan Braunstein opføre en ny markant bygning, der bliver ramme om oplevelser og kultur.

Mikrobryggeriet Braunstein udskifter en tidsbegrænset lejeaftale med ejerskabet til bryggeriets bygninger. Samtidig får Braunstein mulighed for at købe den markante industribygning lige foran bryggeriet og åbne et større oplevelsescenter.

Bygningen, der er kendt som "Kirken", er i dag en markant del af Køges skyline lige ved den blå klapbro på Søndre Havn. Men nu åbner aftalen op for, at Braunstein i de kommende år kan erstatte industribygningen med en helt ny ikonisk bygning. I dette arkitekttegnede vartegn for byen og havnen, vil det køgensiske bryggeri kunne have oplevelsescenter og forsamlingshus.

- Braunsteins meget publikumsorienterede aktiviteter passer fint ind i Køge Kysts kultur- og bylivsstrategi, og virksomhedens visionære og eksperimenterende tilgang er helt i tråd med Køge Kysts. Vi kan fastholde et virkelig godt aktiv og få en fantastisk portal til Søndre Havn. Derfor har vi syntes, at det var oplagt at gribe chancen for at udbygge det i forvejen gode samarbejde, siger Køge Kysts bestyrelsesformand Jørgen Nue Møller.

Øl, whisky og oplevelser
Allerede efter sommerferien åbner Braunstein et nyt oplevelsesområde i lagerbygningen ved siden af bryggeriet og bag ved "Kirken" for at prøve mulighederne af frem til det nye byggeri står klart. Lagerbygningen renoveres både inde og ude, så den fremstår mere indbydende end nu, hvor den især er lager for øl og whiskyfade. Selve bryggeriet forbliver i den nuværende bygning.

- Vi er vildt begejstrede for, at vi har en langsigtet placering på havnen. Det er nyt og overvældende, at vi nu får den her sikkerhed for at kunne fortsætte i hjertet af Køge. Aftalen med Køge Kyst sætter os i stand til at arbejde for fuldt tryk med at skabe et oplevelsescenter. Vi skal bygge om, før vi kan slå dørene op for køgenserne, siger Michael Braunstein.

- Vi er i forvejen så heldige, at køgenserne bakker meget op om bryggeriet. Vi har som regel 500 mennesker til vores åbent hus-arrangementer, og vi er en slags moderne forsamlingshus. Derfor tror vi på ideen om at indrette et nyt og større oplevelsescenter. Det kommer selvfølgelig til at handle meget om whisky, men vi skal også eksperimentere os frem til et nyt sæt af aktiviteter. Det glæder vi os rigtig meget til, supplerer Claus Braunstein.

Arkitektkonkurrence
Braunstein skal som led i aftalen med Køge Kyst gennemføre en arkitektkonkurrence om det nye ikonbyggeri, der skal opføres i overensstemmelse med Køge Kysts kvalitetsprogram. Derved giver bryghuset håndslag på at bidrage aktivt til, at kulturen fortsat bliver drivkraft for byudviklingen på det centralt beliggende område.

Efter sommerferien inviterer Braunstein sammen med Køge Kyst til åbning af det nye oplevelsescenter, som i de nærmeste år skal bruges til at afprøve mulighederne og finde frem til det helt rigtige koncept for det nye og større byggeri.

 

Side 1 af 127 1 2 3 4 »


“Tusind tak for en fornøjelig dag, vi kommer helt sikkert tilbage ;o).”
Karin Jensen
“Super rundvisning, kommer helt sikkert igen!! (Whisky smagning).”
Tommy W.H. Engelbrecht
“Jeres whisky er helt fantastisk!.”
Annette og Frank Winzentsen
“Tillykke med resultatet og aftapningen. Håber der følger mange efter..”
Hilsen drengene fra ”Odense”
“Tillykke med 1. ed. Whisky i DK..”
Lone og Poul
“Hjertelig tillykke med alle jeres aktiviteter god whisky – flot arrangement..”
Hugo og Anders
“Det var sådan en interessant rundvisning, og sikke nogle gode smagsprøver! Her er en dejlig atmosfære og stemning, der nok præger hvad der bliver brygget og destillerede……Tak for det hele.Det var imponerende..”
V.& J. Madsen
“Tak for en god aften det har været nogle rigtige gode whisky i har lavet..”
Steig
“Drengene fra Århus tog et roadtrip herover, og blev ikke skuffet. Dejlig aften, velsmagende og hyggeligt..”
Mike, Tonny, Lars og Jesper
“Meget interessant oplevelse! Velsmagende!.”
Jacob Løve, Kastrup
“Jeg vil godt takke for en meget vel gennemført rundvisning og snapseoplevelse. .”
Torben
“Fantastisk god præsentation, fantastisk øl og en perfekt modtagelse. Jeg vil holde et vågent (om ikke andet lettere påvirket) øje med jer.Held og lykke fremover og tak for en god dag.Tak for et dejlig smag-oplevelse og et spændende kik i denne verden..”
Kim
“En hilsen fra Lollands Øllaug. Det var en flot og inspirerende rundvisning med en entusiastisk fortæller.Det er ikke sidste gang vi har været her.Held og lykke fremover..”
Lollands Øllaug
“Godt øl med stor udvikling og senest med en præmie for bedste bitter i Europa – godt gået..”
Espersen – Tåstrup
“Tak for i dag!En aften noget ud over det forventede – tak til Thomas..”
På gensyn ”Viby Ølklub