Braunstein hylder søhelten Huitfeldt

tirsdag 3. august , 2010


Bryghuset Braunstein
Carlsensvej 5
4600 Køge
Tlf: 70 20 44 68

Braunstein hylder søhelten Huitfeldt

Der er smagsprøver og præmier lørdag den 7. august mellem 10.00 – 13.00

Den 10. august fylder den danske flåde 500 år. Det markeres kl. 14.00 på dagen flere steder i landet med kransenedlæggelser – også ved mindesmærket på Køge Havn, hvor Køge Marineforening i samarbejde med Marinehjemmeværnet står for  højtideligheden. I år er også 300-året for det ene af slagene i Køge Bugt, nemlig Iver Huitfeldt- slaget, hvor linieskibet Dannebroge sprang i luften. Køge Bugt spiller en særlig rolle i flådens historie. To store og markante søslag har udspillet sig i farvandet. Henholdtvis Niels Juels slag i 1677 og altså Ivar Huitfeldts i 1710.
Det er 300 året for Iver Huitfeldt-slaget i 1710, der særligt bliver markeret i Køge. Det sker den 3. og 4. oktober. – Hvor Køge får officielt besøg af Dronningen og prinsgemalen. De skal deltage i en kransenedlæggelse på Køge Havn, en mindegudstjeneste i Køge Kirke, se særudstillingen på Køge Museum i anledning af 300 året for Ivar Huitfeldt-slaget og deltage i en frokost på Rådhuset.
Initiativet til markeringen af slaget i 1710 og det officielle besøg blev taget af Køge Marineforening, der også har deltaget meget aktivt i planlægningen.
Braunstein har denne forbindelse fået en henvendelse fra Køge Marineforening om at lave en speciel Huitfeld jubilæums øl. Braunstein har til denne lejlighed brygget en dejlige India Pale Ale, som hedder HUITFELT 300 – Privat Reserve Edition.

Der er smagsprøver og præmier lørdag den 7. august mellem 10.00 – 13.00

“Tusind tak for en fornøjelig dag, vi kommer helt sikkert tilbage ;o).”
Karin Jensen
“Super rundvisning, kommer helt sikkert igen!! (Whisky smagning).”
Tommy W.H. Engelbrecht
“Jeres whisky er helt fantastisk!.”
Annette og Frank Winzentsen
“Tillykke med resultatet og aftapningen. Håber der følger mange efter..”
Hilsen drengene fra ”Odense”
“Tillykke med 1. ed. Whisky i DK..”
Lone og Poul
“Hjertelig tillykke med alle jeres aktiviteter god whisky – flot arrangement..”
Hugo og Anders
“Det var sådan en interessant rundvisning, og sikke nogle gode smagsprøver! Her er en dejlig atmosfære og stemning, der nok præger hvad der bliver brygget og destillerede……Tak for det hele.Det var imponerende..”
V.& J. Madsen